MENU DU CHEF · Wildschut Eten & Drinken Heiloo
Skip to main content

MENU DU CHEF

VOORGERECHTEN

  • Tomatensoep – met basilicumroom
  • Franse Uiensoep – met gegratineerde kaas
  • Mini Bouillabaisse – Klassieke Provençaalse vissoep

TUSSENGERECHTEN

  • Paling Millefeuille – Torentje van paling en krokant bladerdeeg
  • Carpaccio – Dun gesneden runderlende met pesto, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
  • Geitenkaas Brûlée – Romige gegratineerde geitenkaas

HOOFDGERECHTEN

  • Tournedos – met rodewijn-vanillesaus
  • Truite à la Meunière – Forel gebakken in boter met amandelen en citroen
  • Vegetarische Lasagne – Vegetarische groentelasagne

Hoofdgerechten worden geserveerd met garnituur en frites

DESSERT

  • Grand Dessert – Assortiment van mini desserts en chocolade truffels